top of page
  • Anita Đurašinović

Brzo donošenje odluka i prijenos informacija pomoću ERP-a u tvrtci Dar d.o.o.


Ponekad je nekome teško dočarati koje su prednosti implementacije ERP sustava, pogotovo na web-u. Ako želite objediniti nabavu, proizvodnju, skladište, prodaju, računovodstvo, evidenciju radnika, ali i druge specifične dijelove Vašeg poslovanja, ERP će Vam dobro doći. Dar d.o.o. iz Slavonskog Broda koristi ININ-ov ERP sustav već više od 15 godina, a prošle, 2020. godine su odlučili prijeći na web rješenje. U sljedećim redovima pročitajte kako je webERPINS pomogao tvrtki Dar, a ako trebate najam građevinske opreme i strojeva sada znate kome se možete obratiti s povjerenjem.


DAR d.o.o. je zastupnik renomiranih proizvođača industrijskih i građevinskih strojeva i opreme. Djelatnost tvrtke obuhvaća prodaju, servis i najam građevinskih i industrijskih strojeva i opreme. Nude kompletna rješenja za industriju po sistemu ključ u ruke: linije za komprimirani zrak, linije za vakuum kao i linije za proizvodnju dušika ili kisika.


DAR d.o.o. je zastupnik renomiranih proizvođača industrijskih i građevinskih strojeva i opreme. Djelatnost tvrtke obuhvaća prodaju, servis i najam građevinskih i industrijskih strojeva i opreme.

Glavni cilj prilikom implementacije webERPINS-a bio je ubrzavanje i pojednostavljivanje svih mogućih procesa koji se odvijaju u poslovanju. Napredak je učinjen u financijsko-računovodstvenom i u komercijalnom dijelu. Dostupnost aplikacije putem web-a omogućio im je lakše odvijanje poslovnih procesa i kod rada od kuće. Komunikacija s korisnikom, tj. djelatnicima koji koriste naš sustav nam je iznimno bitna. Želimo čuti što imaju za reći, reagirati na eventualni problem koji nastane i uvesti ih u rad s programom. Pročitajte mišljenje jedne djelatnice o radu u sustavu i komunikaciji s nama:


Glavni cilj prilikom implementacije webERPINS-a bio je ubrzavanje i pojednostavljivanje svih mogućih procesa koji se odvijaju u poslovanju. Napredak je učinjen u financijsko-računovodstvenom i u komercijalnom dijelu.

„U dijelu posla koji ja obavljam napredak je značajan. Prethodno sam radila u nekoliko različitih aplikacija. To je iziskivalo puno "duplog" posla. Sad imam sve na jednom mjestu. Ono meni najvažnije je podrška. Svi problemi na koje nailazim rješavaju se u relativno kratkom roku i vrlo profesionalno. Sad smo već stigli do faze kad analiziramo razne izvještaje. Ispoštovali smo sve zakonske rokove bez pretjeranog stresa. Ispred nas je još puno posla koje ćemo, nadam se, odraditi na obostrano zadovoljstvo.“


U dijelu posla koji ja obavljam napredak je značajan. Prethodno sam radila u nekoliko različitih aplikacija. To je iziskivalo puno "duplog" posla. Sad imam sve na jednom mjestu.

Već 28 godina iskustva nam je donijelo poznavanje potreba korisnika u raznim industrijama. Upravo to poznavanje rezultiralo je opsežnim ERP sustavom i povezanošću između raznih odjela. Zanima Vas možemo li riješiti izazove s kojima se Vi susrećete u svom poslovanju? Kontaktirajte nas da se bolje upoznamo i utvrdimo Vaše potrebe na inin@inin.hr

bottom of page