top of page

Smart City rješenja

Život u modernom dobu znači upotrebu tehnologije za poboljšanje kvalitete života građana. Upravo zato koncept pametnih gradova (Smart City) uvodi sve više gradova / općina. Budite i vi dio ove revolucije.


ININ Vam nudi razna Smart City rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji (AI, Artificial Intelligence) iz domene prometa i pametnog upravljanja.

Tipovi softverskih rješenja

oblaci donji.png
smart road maintenance.png

Softver za održavanje cesta

Jednostavno izradite katalog prometnih znakova, pratite stanje na cestama snimanjem smartphone kamerom i kreirajte radne naloge za popravke.

undraw_rising_-8-svm (2).png

Usluge i posjeta groblju online

Informacijski sustav koji olakšava snalaženje posjetiteljima groblja kao i interne poslovne procese, podižući efikasnost i image same tvrtke.

Smart Info Kiosk

Informirajte građane i turiste o važnim obavijestima, događanjima, uputama do najaktualnijih destinacija i omogućite im prijavu komunalnih problema.

smart gauge reader.png

Softver za očitavanje brojila

Smanjite greške koje nastaju kod ručnog zapisivanja stanja brojila uz pomoć smartphone kamere i umjetne inteligencije.

oblaci donji.png
City driver-cuate.png

Softver za evidenciju prometnih prekršaja

Sve podatke o prekršitelju (registarska oznaka vozila) i lokaciji (adresa prekršaja) možete dobiti sa smartphone-om pomoću umjetne inteligencije i GPS koordinata.

etrznica.png

Online tržnica

Namijenjena OPG-ovima. Budite prisutni na tržištu i online. Omogućite svojim kupcima da Vas pronađu i kupe Vaše kvalitetne domaće proizvode.

Smart GIS

Pregledajte razrađenu kartu grada sa svim cestama, plinskim i vodovodnim mrežama i obavijestite građane o bitnim radovima.

City driver-rafiki.png

Android aplikacija za održavanje cesta

Isprobajte demo Android verziju aplikacije Smart Road Maintenance i sami se uvjerite u brojne mogućnosti primjene umjetne inteligencije.

oblaci donji.png
Weather-amico.png

Informativno praćenje kvalitete zraka

Ova aplikacija pruža potrebne informacije u realnom vremenu: podatke o CO, NO, NO2, PM1, PM2.5, PM10 na karti grada i po ulicama.

bottom of page